Uputstvo za kupovinu

Ažurirano: 09.07.2021.

KORAK 1: ODABIR PROIZVODA
U ovom koraku, nakon što ste odabrali željeni proizvod iz padajućeg menija koji se nalazi u zaglavlju između logotipa i dela za pretragu proizvoda, potrebno je da kliknete na dugme “Kupi”, nakon čega će željeni proizvod biti dodat u deo “Vaša korpa” koji se nalazi u desnom uglu zaglavlja. Klikom na “Vaša korpa” možete videti stanje naručenih proizvoda i opcije “Korpa” i “Plaćanje” se pojaviti prozoru u kojem ćete videti opcije za nastavak kupovine ili završavanje narudžbine.

Ukoliko želite proverite stanje naručenih proizvoda ili promenite poručenu količinu kliknite na “Korpa”. Prelaskom na ovu stranicu, na njenoj levoj strani, stičete uvid u naziv poručenog proizvoda, njegovu cenu, naručenu količinu i ukupan iznos. Na ovoj stranici možete manipulisati proizvodom tako što ćete ga izbaciti iz poružbine (odustati od poručivanja proizvoda) ili promeniti količinu koju naručujete. Potvrdu korigovanog stanja proizvoda koji se naleze u korpi potvrđujete klikom na dugme “Ažuriraj korpu” koje se nalazi ispod liste naručenih proizvoda.

Na desnoj strani ove stranice nalaze se podaci o Vrednosti poružbine koji obuhvataju cenu porudžbine i pripadajući PDV (za VP kupce). Na delu ove stranice možete nastaviti kupovinu klikom na “Nastavite kupovinu” ili ukoliko želite da završite narudžbinu, to možete učiniti klikom na dugme “Nastavite plaćanje” i tako prelazite na sledeći korak.

KORAK 2: PORUČIVANJE
Na ovoj stranici imate uvid u detalje svoje porudžbine. Sa desne strane ispod “Vaša porudžbina” nalaze se informacije koje obuhvataju naziv poručenih proizvoda, izabranu količinu, iznos porudžbine i iznos pripadajućeg PDV-a (za VP kupce).

Sa leve strane nalazi se formular sa podacima o kupcu.
Ukoliko ste prijavljeni na korisnički nalog vaši podaci će se nalaziti u formularu, a ukoliko niste, potrebno je da ga pounite. Pređimo sada na objašnjenje polja tog formulara.

Polja za unošenje “Imena” i “Prezimena” su obavezna, dok je popunjavanje polja “Ime pravnog lica” dato kao opciono. Njega popunjavate samo u slučaju da sa sajta poručujete kao pravno lice. Ostala polja koja je potrebno popuniti i bez čijeg popunjavanja nije moguće završiti porudžbinu su: Država, Adresa, Gradska opština/grad, Region, Poštanski broj, Telefon i Email adresa. Ispod formulara se nalazi deo u kome možete nam napisati posebne napomene koje se odnose na vašu porudžbinu, a koje nismo predvideli ponuđenim poljima formulara. Ovde možete primetiti i opciju “Napravite nalog” čijom verifikacijom omogućavate našem sistemu da zapamti vaše podatke te ih nećete morati ponovo ukucavati prilikom neke naredne kupovine.

Nakon što popunite sva polja, potrebno je označiti polje “Prihvatam uslove korišćenja”, koje se nalazi u desnom donjem uglu ispod ukupnog iznosa vaše porudžbine i načina plaćanja, a zatim i kliknuti na dugme “Naručite”.

KORAK 3: PRIJEM NARUDŽBINE
Nakon uspešnog poručivanja sistem će vas prebaciti na narednu stranu na kojoj ćete dobiti izveštaj o obavljenoj kupovini i podatke o porudžbini. U isto vreme na vašu email adresu koju ste naveli prilikom kupovine stići će potvrda o kupovini.

Naručivanje telefonom ili e-mailom

U slučaju da želite, bilo koji proizvod sa našeg sajta možete poručiti pozivom na brojeve najbližih Domis salona čije kontakt podatke možete pronaći i na ovom sajtu u delu SALONI ili e-mailom na optikakuburiclux@gmail.com

Ukoliko ste pravno lice, naše kolege u sektoru za Veleprodajne korisnike Vam stoje na raspolaganju i možete ih kontaktirati pozivom na broj (+381 22) 679 125 ili e-mailom na komercijala@domisenterijeri.com

Radi brže komunikacije sa nama možete izdiktirati Šifru sa proizvoda koji Vas interesuje, a koju možete videeti ispod slike svakog proizvoda u prodavnici.

Vaše prihvatanje ovih uslova
Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom sa ovim Sajtom, kontaktirajte nas na:

Optika Kuburić Lux
www.optikakuburic.rs
ADRESA:
Alekse Šantića 2K, 22240 Šid

TELEFON:
+381 (69) 333 68 09
+381 (22) 715 728

RADNO VREME:
Ponedeljak – Četvrtak: od 08:00 do 20:00
Petak: od 08:00 do 17:00